Geachte geïnteresseerde,

Ik hoop dat het goed met je gaat. Dat je de afgelopen maanden, naast misschien gemis en ongemak, waardevolle, leuke, verrassende en/of leerzame ervaringen hebt opgedaan.

Ik heb het vooral fijn gehad met veel tijd voor gezin, leren & studeren, lanterfanten & navelstaren, en nieuwe ideeën uitwerken, en ik heb het coachen ook gemist. Na twee maanden van weinig fysieke afspraken ben ik vanaf half mei weer face-to-face aan het coachen. Als je een actuele coachvraag hebt, spreek ik graag met je af. Financieel gezien ben ik ook blij weer aan het werk te kunnen. Ik ben inkomsten misgelopen, en dat geldt misschien ook voor jou. Mocht je om financiële redenen overwegen om af te zien van coaching, neem dan even contact op. Wellicht kunnen we tot een oplossing komen die voor ons allebei werkt.

Bij Het Coachhuis Amersfoort, waar ik mijn afspraken heb, zijn de nodige maatregelen getroffen om het coronavirus buiten de deur te houden. Dat werkt goed. Je kunt bij binnenkomst je handen wassen of gebruik maken van pompje met daarin een ontsmettingsmiddel. De ruimtes zijn ruim genoeg om de 1.5 meter afstand in acht te nemen, zowel in de wachtruimte als in de gespreksruimte. Wij zorgen ervoor dat de deurklinken en tafels dagelijks regelmatig worden gereinigd. Neem alsjeblieft zelf mee als je iets wil drinken. Verder gelden de bekende maatregelen, wie koorts heeft, hoest of anderszins ziekteverschijnselen heeft, blijft thuis.

Het ga je goed!

Marije