Corona

Corona

Beste coachee, beste geïnteresseerde, 

Ik hoop dat het goed met je gaat. Dat je je draai vindt binnen alle beperkingen, en dat het lukt de moed erin te houden. Ik vind dat niet altijd makkelijk. Waar ik voorheen met goede zin wakker werd, moet ik nu soms eerst iets van me ‘afschudden’. Ik mis gezelligheid en verandering van omgeving, en ik maak me soms zorgen.  Doelen hebben, en actief en gedisciplineerd zorg dragen voor mijn eigen en andermans welzijn, is nu nóg belangrijker. 

Buiten schijnt een winters zonnetje en meeuwen vliegen krijsend over de tuinen.  De dagen worden alweer langer. De natuur doet wat ze te doen heeft. Dat geldt ook voor mij. Coachen dus 🙂  De beroepsvereniging waar ik bij aangesloten ben, de NOBCO, heeft als richtlijn dat we, met in achtneming van de maatregelen, kunnen blijven afspreken in de praktijkruimten. Ik volg deze richtlijn. 

Bij het coachhuis in Amersfoort, waar ik mijn afspraken heb, zijn de nodige maatregelen getroffen om het Coronavirus buiten de deur te houden. Je wordt bij binnenkomst gevraagd je handen te wassen. Draag in de gemeenschappelijke ruimten alsjeblieft een mondkapje. Zowel de wachtruimte als de gesprekruimtes zijn groot genoeg om anderhalve meter afstand te houden.  Wij zorgen ervoor dat deurklingen, meubilair en sanitair dagelijks meermaals worden gereinigd. Verder: als je Corona gerelateerde klachten hebt, zeg dan af. 

Voor  wie als gevolg van Corona op dit moment minder inkomsten heeft, werk ik met een aangepast tarief. 

Het ga je goed!

Marije