Coaching

Individuele coaching - Gezins- en relatiecoaching - Burn-out coaching

In coachingssessies werken we aan iets wat niet werkt in jouw/jullie leven of gezin. Jij hebt de antwoorden en mogelijkheden om je vraagstukken zó op te lossen dat je tot je recht komt. Ik heb de deskundigheid om jou te helpen dat te doen.

Als je last hebt van somberheid, boosheid, (keuze-)stress, onzekerheid, faalangst, ongezonde gewoontes, onverwerkte gevoelens, geen plezier hebben, geen grenzen stellen, je niet laten horen of niet gehoord worden, ontevredenheid, (een) onbevredigende relatie(s), doelloosheid, als er ruzie is in je gezin of je hebt opvoedkundige vragen, voel je uitgenodigd om kennis te komen maken.

In een eerste  gesprek verhelderen we jouw, of jullie vraag, bespreken we de aanpak, en beslis je of je met me aan het werk wil. De duur van het traject is minimaal twee en maximaal tien sessies. De sessies zijn één keer per week of één keer in de twee weken. Tussen de sessies door zijn er opdrachten waaraan je werkt om sneller te ontwikkelen en nieuw gedrag/gevoel in te trainen.

Coaching kan helpen om zelfinzicht, begrip, draagkracht en harmonie te vergroten, gewoontes te doorbreken en iets anders te doen, keuzes te maken, te vergeven en te accepteren, op jezelf te vertrouwen en te opereren vanuit een positief zelfbeeld, verdriet te verwerken, doelen te stellen en resultaten te creëren, contact met je gevoelens te herstellen, te leven zonder angst.

Sommige vraagstukken lenen zich voor digitale coaching. Bel me als je daar meer over wil weten.