Lang & Gelukkig

Lang en gelukkig

Voor individuele relatietherapie of -coaching zie pagina Coaching

Naast individuele relatiecoaching geef ik, samen met een collega, een training voor geliefden: ‘Lang & Gelukkig’.

Als je relatie wil verdiepen en naar meer contact en harmonie verlangt, kan het iets voor jullie zijn. Over elkaar ondersteunen en aanmoedigen, omgaan met teleurstellingen, overeenkomsten en verschillen, je relatie schoonhouden, patronen veranderen, praten, intimiteit, en nog veel meer. Vijf dagdelen met elk een eigen thema, in een leuke, kleine groep. Aangemoedigd worden, begrijpen, durven en uitproberen onder leiding van trainers die ervaren zijn in de liefde ;). Handvatten mee krijgen om thuis verder te gaan.

Een antwoord op een verlangen om elkaar anders te benaderen, beter te begrijpen, conflicten te voorkomen en beide tot je recht te komen.

Als jullie in een acute relatiecrisis verkeren, kan er eerst een andere aanpak nodig zijn voor je aan de training kunt deelnemen. Als je daarover wil overleggen, neem gerust contact op.

juni,juli,aug 2012 008

  • Werkvormen:        Theoretisch kader, oefenen in groepjes en samen, interactieve lezingen, lol maken, huiswerk, film & muziek.
  • Data en plaats:     Notk. We starten weer zodra de groep vol is en plannen de data in overleg. in Amersfoort, één hele zaterdag, drie zaterdagochtenden en één avond.
  • Trainers:                Teuno Klijn en Marije Zuidervaart
  • Prijs:                      €525,- per koppel

Diepgang & plezier, inzicht & lichtheid. Voor wie nog lang en gelukkig samen willen blijven!